Martin van Acht

Operationeel directeur

 • Werkzaam bij Baaijens sinds:

  2019

 • Bijzonder aan Baaijens:

  De puurheid van techniek. Waar mensen maximaal creatief kunnen zijn om zo het beste voor onze klanten te maken. Je voelt dat iedereen trots is om hier te werken.

 • Wat maakt jou meester in metaal?

  De samenwerking maakt ons meesters in metaal.

 • Ik krijg energie van:

  Uitermate tevreden klanten. Mijn passie is mensen te verrassen met nieuwe mogelijkheden en inzichten waar we allemaal beter van worden.

 • Kort verhaal van de meester:

  Als boerenzoon werd techniek met de paplepel ingegoten. De werkplaats was als kind al mijn domein. De keuze voor een technische studie was dan ook vanzelfsprekend. Tijdens die studie leerde ik dat techniek altijd in dienst moet staan van de mens. Kijk om je heen en bedenk hoe techniek onze wereld heeft gevormd. Bij Baaijens staat de mens centraal. Zowel de mensen in het bedrijf als de klanten. Het is een voorrecht een bijdrage te leveren om de combinatie van vakmanschap en innovatie te versterken. Het is mijn overtuiging om mensen die excelleren in het bedenken van nieuwe oplossingen, de kansen en ruimte te bieden hun talent te ontplooien. Mensen kunnen alleen creatief zijn als ze werken aan zaken waar ze goed in zijn –  waar ze van houden.